Scroll to top
© 2019, ArtBuildInvestment.con. Web Design by Firm.BG
/Services

Услуги

– Строителство на жилищни, офис сгради и др.

– Реконструкция

– Интериорен и екстериорен дизайн

– Търговия със строителни материали

Строителство на жилищни и офис сгради

Арт Билд Инвестмънт предлага строителство на жилищни, офис сгради, халета, магазини, складове и др.  Компанията използва висококачествени материали и специалисти с доказан опит в областта. Проектите се предлагат в различна степен на завършеност в зависимост от предпочитанията на клиента.

Реконструкция

Притежаваме богат опит в комплексните строителни ремонти, а именно – изграждане на ВиК и електроинсталации, топло- и хидроизолации, шпакловка, замазка, мазилка, боядисване, сухо строителство (преградни стени, окачени тавани и т.н.), поставяне на фаянс, теракота и още много други строително-ремонтни дейности.

Интериорен и екстериорен дизайн

Подхождаме към всеки проект с внимание, като се съобразяваме с предпочитанията на клиента, като в същото време избираме модерни, функционални и изискани решения за вашият дом, офис, вила и др.

Търговия със строителни материали и отдаване на строителна техника под наем

Компанията предлага строителни материали на водещи фирми в областта, като притежава и богат набор от техника, която може да бъде предоставена за ползване под наем.

За допълнителна информация, относно предлаганите услуги, цени, срокове на изпълнение и др., моля използвайте формата за контакт!