Scroll to top
© 2019, ArtBuildInvestment.con. Web Design by Firm.BG
Breznik

Реконструкция на завод – гр. Брезник

Извършена реконструкция, модернизация и реорганизация на седем етажа Административна сграда в град Брезник. Част от реконструктивните работи са изцяло изграждане на отоплителна и вентилационна система, канализация и електрическа мрежа. Сградата е със стъклена фасада и висококачествена алуминиева дограма. Вътрешността на сградата е напълно реконструирана и модернизирана. Шест от етажите са изградени като офис помещения, а седмият етаж е обзаведен с луксозен и стилен апартамент.

Реконструкция, модернизация и промяна на предназначението на бившия завод за алуминиева конструкция в град Брезник. Сградата на завода е с застроена площ от 5982 кв.м. Фасадата на сградата на фабриката е хигиенизирана с полиуретанови изолирани стенни панели SUPERWALL. Реконструкцията на фабриката включва и поставяне на окачени тавани с минерална вата 10 мм, полирана бетонова настилка, подмяна на дограмата с нова алуминиева такава, поставяне на гипсокартон и мазилка на стените и други строително-ремонтни работи.

Извършена е цялостна реконструкция на електрическата и осветителна инсталация, отоплителна вентилационна и климатична система, водоснабдителна и канализационна система, както и пълна пътна инфраструктура на завода и около него. За удобство на работещите служители са обособени съблекални, административни офиси, нова столова и медицинска стая.

 

Post a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *